Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Hosszú Katinka az Instagramon reagált arra a hírre, miszerint visszavonul

Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás elõfutamában a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. július 29-én. Hosszú Katinka a 20. helyen fejezte be a szereplését. MTI/Illyés Tibor
not image

Borbély Fanni

2022. január 12. - 17:31

A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő most közösségi oldalán reagált a mai hírekre.

Több oldalon is megjelent a hír, miszerint Hosszú Katinka visszavonul, az Index információi szerint ugyanis az úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja, ezt követően azonban elbúcsúzik.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A hír szinte pillanatok alatt bejárta a magyar sajtót, és a Magyar Úszó Szövetség nem tagadta, sőt, megerősítették, hogy Hosszú Katinka bejelentésre készül, de azt nem részletezték, hogy miről lesz szó. Azonban az uszodák világában már nyílt titok, hogy felmerül, van-e értelme folytatni a nem túl sikeres tokiói szereplés után.

Hosszú Katinka most azonban egy Instagram-sztoriban reagált a mai hírekre, és azt kell mondjuk, kissé meglepő a reakció, hiszen a Magyar Úszó Szövetség is megerősítette, hogy az úszónő egy nagy bejelentésre készül rövidesen, Hosszú mégis azt posztolta ki, hogy :

“Amikor olyat olvasol magadról, amit még te se tudtál…”.

Ezek alapján valószínűsíthető, hogy az a bizonyos hatalmas bejelentés nem a visszavonulásra irányult, de az is elképzelhető, hogy nem számított rá, hogy még azelőtt kiszivárog a dolog, mielőtt ő maga bejelentené. Mindenesetre, nem találgatunk, a MÚSZ úgyis rövidesen bejelenti, hogy miről is van szó.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.