Minden Hosszú Katinka arcára van írva, a háttér pedig maga az édenkert

Fotó: Hosszú Katinka úszó a Tokiói Vizes Központban tartott edzésen 2021. július 20-án. A világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia július 23-án kezdődik. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2022. január 15. - 04:05

Hosszú Katinkának már annyira fájt a teste, hogy igazi örömhír volt számára a jeges fürdő az edzés végén,

Érdekes lenne számszerűsíteni, hogy Hosszú Katinka eddig a karrierje során hány kilométert úszott összesen. Ez a szám valószínűleg már akkori is hatalmas lenne, ha kizárólag a versenymétereket adnánk össze.

Még érdekesebb lenne, ha látnánk, hogy hány kilométerről van szó, ha ebbe az edzéseken úszott métereket is belevesszük. Minden bizonnyal olyan statisztikát kapnánk, amire még Katinka szemei is kikerekednének.

A klasszis úszónőről legutóbb érdekes hírek láttak napvilágot, majd szintén érdekes volt az a reakció, amit a közösségi oldalán keresztül mutatott. Egy biztos, még mindig aktív, jelenleg is keményen edz, készül a kihívásokra.

Kiderült valami, amit talán nem is sejtettél Hosszú Katinkáról

Magyarországtól távol van jelenleg, és elnézve a környezetet, valamelyest biztosan kárpótolja őt a fájdalmakért, amik értik a testét egy kemény edzés végén. A jeges fürdő sem maradhatott el, amiről szintén készült egy felvétel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.