Hosszú Katinka csodálatosan néz ki: az eddigi legvonzóbb szett

not image

A T-800-as

2020.augusztus.23 - 20:04

A magyar kiválóságunk nemcsak a vízben mutat jól, hanem a szárazföldön is. Csodálatosan néz ki Katinka ebben a szettben és sminkben.

A magyar kiválóságunk nemcsak a vízben mutat jól, hanem a szárazföldön is. Csodálatosan néz ki Katinka ebben a szettben és sminkben.

Minden ember számára vannak álomhelyek, ahová egy nap el szeretne jutni. Ez lehet egy gyerekkori hely, vagy pusztán az évek során egyre több mindent hallhattunk, láthattunk az általunk felfedezésre váró országról, városról.

A sztárok esetében sincs ez másképp, akik közül páran a munkájuk miatt rengeteget utaznak, de annyira feszített a munkarendjük, hogy nem sokat láthatnak a helyszínből. Természetesen vannak kivételek, és ez igazán feltöltheti őket.

RONALDO ÉLETE EGYIK LEGJOBB NAPJÁN VAN TÚL?

Hosszú Katinka az úszás miatt megannyi különleges országban és városban járhatott már, ugyanakkor még mindig vannak olyan helyszínek, amik felfedezésre várnak. Ezek igazi bakancslistán helyek lehetnek.

Katinka számára Velence is ilyen lehetett, ahová most juthatott el először. A világ egyik legkülönlegesebb és leghíresebb városa. A világhíres magyar úszó rögtön beleszerethetett a „vízi városba”, annak történelmébe.

Bennünket is lenyűgözött Velence, és imádtunk ott lenni, így el tudjuk képzelni, hogy mit érezhetett Katinka, amikor először megpillantotta a várost. A rekorder meg is adta a módját az esti vacsorának, és egy nagyon vonzó szettben jelent meg.

https://www.instagram.com/p/CENK9FJJeDy/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/o-sergio-ramos-szerelme-lassan-10-eve-egy-igazi-bombazo/