Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

A tűzforró kocsiban hagyták a gyerekeket Budapesten, járókelők hívtak segítséget

Megfigyelésre kórházba szállították a két kisfiút.

...svg content...Fotó: Pixabay / Illusztráció
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Majdnem hőgutát kapott az a két kisgyerek, akik 35 percig voltak bezárva egy kocsiba Budapesten. A beszámoló szerint járókelők vették észre, hogy az 1 és 3 éves kisfiúk be vannak zárva az autóba, s azonnal segítséget hívtak hozzájuk.

Az RTL Híradó riportja alapján az édesanya akkor került elő, amikor a rendőrök és a mentők is kiérkeztek, így nem kellett rájuk törni a kocsit. A csatorna információ szerint a gyerekek nem sírtak, de látszott rajtuk, hogy kimerültek. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A friss levegőn javult az állapotuk, de megfigyelésre kórházba szállították őket. A történteket a rendőrség is vizsgálja, kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. Hozzáteszik: két napja Székesfehérváron is hasonló eset történt.

Úgy tudni, egy édesanya kért segítséget a hatóságoktól, miután lezárt a központi zár, emiatt pedig az autóban rekedt az 1 éves kislánya a hőségben. Végül a kiérkező rendőrök betörték a kocsi ablakát, így szabadították ki a gyermeket.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.

Lezuhant a Gazprom egyik utasszállító repülője Moszkva közelében

Tesztrepülés közben lezuhant egy Szuhoj utasszállító repülőgép Moszkva közelében, a fedélzeten tartózkodó három fős személyzet sorsa egyelőre ismeretlen.