Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Horváth Gréta nagy napja: „Sírok a hajón, de ez van”

A rendkívül vonzó és országosan is ismert Horváth Gréta aligha lehetne boldogabb ennél, különleges utazásban van most része.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Gréta irigyei megsokszorozódtak azóta, hogy csúcsformába hozta magát. Sokan vádolják túlzott plasztikával, de ezzel nem akar foglalkozni, és korábban arról is beszélt, nem egy ember menne el rögtön szépészeti beavatkozásra, ha azt megengedné magának, ami valóban így van, pláne manapság a modern technikával.

Gréta nagyon boldog, hiszen teljesült egy olyan álom számára, amire már régóta vágyott. Megható módon üzent, és nem tagadja, sírt a hajón, de ezek örömkönnyek voltak, nem fogta el a szomorúság egy pillanatra sem. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Annyira boldog vagyok, hogy arra szavak sincsenek. Remélem, látsz minket Papó! Elhoztam mamát! Életem egyik legjobb napja! Sírok a hajón, de ez van… annyira de annyira szeretlek Téged.” – üzent nagyon megható módon Gréta, akit talán soha nem láttuk ennyire boldognak, mint most.

Nagyon fiatal volt, amikor megfogadta neki, mindent megad számára, amit csak tud, annyira sokat jelent, és ez így is lett, mint azt láthatjuk. „Kislány voltam amikor, megfogadtam megadok neked mindent amit tudok. Emlékszel? Égett a tűz a kályhában…hát itt vagyunk. Nekem ez az élet!”

„Imádtam ezt a napot. Habár a 3 koktél megtette a hatását, én többet nem iszom hajón az biztos. De a csajok, Anyu és Kácsi mama jót szórakoztak rajtam Hello, Szia, Szívesen… Hihetetlen de ma együtt úsztunk a mamámmal Blue Lagonban.” – üzent a következő posztjában a nagyon csinos és vonzó Gréta.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.