Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Horváth Éva már Szingapúrban van, még formásabbak lettek a lábai

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy újabb nagyon különleges helyszínre utazott a csinos és vonzó modell, aki ezúttal Szingapúr felé vette az irányt.

A rajongók nem győzik dicséretekkel elhalmozni Horváth Évát, aki élete formájában van. Jól látni, hogy a jóga igencsak megtette a hatását, és olyan bikiniformát hozott össze, ami csak dicséretet érdemel.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Vannak, akik még ennek ellenére is támadják, de Éva láthatóan nem foglalkozik ezzel. Sorra posztolja magáról a vonzó fotókat, és nyilván egyesek irigykednek rá, hiszen 40 év felett, két kicsi gyermek mellett ez több mint erős forma.

Éva jól érzi magát a bőrében, egyre több mindent tanul meg a jógáról, és közben bemutatja az életét Balin. Fantasztikus környezetben élheti az életét a család, akik időközönként visszatérnek Magyarországra.

Ismét repülőre ültek, de nem Magyarország volt a célállomás, hanem Szingapúr. Teljesen más, mint Bali, ez egy igazi metropolisz, nem egy magas épülettel, ugyanakkor különösen odafigyelnek a zöld területekre és a tisztaságra.

Alább Éva épp a kinti életet figyeli, és ennek a fotónak láttán is azt kell mondjuk, hogy kiváló formának örvend. A lábai talán soha nem voltak ilyen formásak, mint az utóbbi időben, amire ugyancsak büszke lehet.