Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Horváth Éva örülne egy nagy gyűrűnek

Instagram/Horváth Éva
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Éva nem tagadja, nem utasítana egy gyűrűt a párjától, akivel egyelőre nem házasságban él, de nagyon boldogok.

Horváth Éva élete mindig is nagyon izgalmas és eseménydús volt, köszönhetően a modellkarrierjének. Hosszú évek óta az egyik legismertebb híresség Magyarországon, akit már több televíziós műsorban láthattunk szerepelni.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Legutóbb a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2022-es évadában tűnt fel, és válaszolt pár kérdésre. Ritka pillanat, amikor Éva épp Magyarországon tartózkodik, mert az elmúlt időszakban sok időt töltöttek el Balin.

Mondhatni az ázsiai sziget lett a második otthonuk, amit nagyon szeretnek. A gyerekek ennek hála egy totálisan más kultúrát is megismerhetnek, illetve mellőzhetik a hideg időt, amiért nincs oda a család.

Ez volt az egyik ok, hogy Balira költöztek, és továbbra is terveznek az ázsiai helyszínnel. Közben sokan érdeklődnek Éva párja iránt, hogy ki is ő valójában, ám még mindig nem hullhatott le róla a lepel.

Mivel egyelőre nem jött össze tervezett a youtube-os szám, csak a hangját hallhatjuk. Azt is tudhatjuk, hogy Éva szívesen fogadna a párjától egy gyűrűt, ami akár eljegyzési is lehet. „Arra mindig vágyok. Szép nagy legyen.” – jegyezte meg a gyűrűs kérdés kapcsán Éva.

Még több bulvár: Nádai Anikó rendkívül vonzó fotója a tükör előtt