Horváth Éva belőtte a haját, feldobott egy sminket, a Gucci napszemüveg volt a ráadás

Instagram/Horváth Éva
not image

Hujber Dávid

2021.március.3 - 23:38

Sokszor nehéz felvenni a versenyt Horváth Évával, ha stílusról van szó, mert valljuk be, pokolian érzi ezt a világot, amiben évtizedek óta mozog otthonosan.

Furcsa belegondolni, hogy mennyi idő telt el a 2000-es évek eleje óta, amikor még Éva is nagyon fiatal volt. Most pedig már édesanya és idén november végén ünnepli a 43. születésnapját. Hiába a több mint négy x, még mindig rendkívül dögös és szép.

Ugyan voltak, akik élesen kritizálták a Farm VIP ideje alatt, a népszerűsége töretlen maradt, de az ő esetében is tapasztalhattuk, hogy a közösségi média ereje milyen erővel képes lesújtani. Sokszor magasra emelik az embert, majd a következő pillanatban készek a mélybe taszítani.

A híres modell szerencsés helyzetben van, mert nem volt szüksége botrányokra ahhoz, hogy nevet szerezzen magának a médiában, ami a kezdetekkor még totálisan más volt, a közösségi média sem létezett.

Tóth Andinál nagyon betelt a pohár

Már 1999-ben a CKM-ben szerepelt, aminek több mint huszonkét éve… Egészen hihetetlen és döbbenetes, hogy ennyire eltelt az idő, pedig még tisztán emlékszünk arra az évre, mennyit emlegettük, hogy mindjárt 2000…

Éva most egyetlen egy szelfivel bizonyította a negyvenes korosztálynak, hogy milyen könnyű szexinek maradni. A kék kabát is hangsúlyos, de valamiért nálunk a kiegészítő vitte a prímet, ami ebben az esetben egy Gucci napszemüveg.