18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Horror Zalaegerszegen: feldarabolta élettársát egy férfi

Újabb részletek láttak nyilvánosságot a zalaegerszegi gyilkosságról, melynek elkövetője egy 49 éves férfi.

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, gyilkosság történt Zalaegerszegen, egy volt szennyvíztelep területén. A rendőrök három órán belül nyomozták ki, hogy két férfi szóváltása keveredett egy ismerőssel, akit először megrugdostak, majd egy hosszabb fadarabbal többször megütöttek, és végül életét vesztette.

Az elkövetők elásták a holttestet, amit március 19-én találtak meg, legalábbis annak maradványait. A gyanú szerint a 49 éves férfi még tavaly ősszel féltékenységből ölte meg az élettársát. Először pokrócokkal és egy matraccal takarta le az elhunytat, és felgyújtotta. Mivel nem sikerült elégetnie a testet, azt a Zala folyóba dobta. Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

Ezzel is gondjai akadtak, mert a víz nem vitte el a holttestet, így újra plédekbe csomagolta és meggyújtotta. Több órán át keresztül égette a testet, annak maradványait, melyet egy recés késsel feldarabolt, beletette egy bevásárlótáskába és elásta. Az áldozat azonosítása azonban még folyamatban a feldarabolás és az elégetés miatt. „A rendőrök elfogták a 49 éves helyi férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bíróság elrendelte letartóztatását.” – írja a rendőrség.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.