Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Íme a legszenvedélyesebb csillagjegyek, nincs náluk odaadóbb partner

Rendkívül figyelmesek és gyengédek a párjukkal, mindent megtesznek, hogy boldoggá tegyék őket.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ha szerelemről van szó, szinte kivétel nélkül mindenki mély érzésekre, meghitt pillanatokra, jóízű nevetésekre és szenvedélyes ölelésekre vágyik. Hiszen nincs is jobb annál, mint beleveszni egy szerelmes pillantásba, vagy elmerülni egy ölelésben, amelyek attól származnak, aki mindennél jobban szeret minket és a legjobbat kívánja nekünk.

Ám vannak, akik az átlaghoz képest több figyelemre, törődésre és érintésre vágynak, s a legkevésbé sem félnek ezt viszonozni. A Kiskegyed összegyűjtötte azt a három csillagjegyet, amelyek a legszenvedélyesebbek és legérzékibbek mind közül. Rendkívül figyelmesek és gyengédek a párjukkal, mindent megtesznek, hogy boldoggá tegyék őket.

Az egyik ilyen a Bika, aki sokszor konok, makacs, de tény, hogy a legérzékibb csillagjegy. Ha valaki szeretett már valaha Bika jegyűt, az első kézből tudja, milyen odaadó, szeretetteljes és elkötelezett tud lenni, lételeme a fizikai érintés. De azt is fontos megjegyezni, hogy amilyen maximalista a munkában, olyannyira elkötelezett a szerelmi életben is.

A másik szenvedélyes csillagjegy az Oroszlán: talán nem is létezik másik jegy, amelyik több szeretetet tudna adni nála, szinte csordultig van vele a szíve. Lángol a szerelemtől, és ilyenkor mindent megad a párjának, csak boldognak láthassa. Mindemellett ahhoz is ért, hogy feledhetetlenné és igazán varázslatossá tegye a szerelmi együttléteket.

De a Skorpióról is elmondható ez, igazán szenvedélyes a szerelemben. Mindig tudja, miként mutassa ki a párja felé, mit érez iránta. Az érzékek mestere, és bár szavakkal ritkán fejezi ki a gondolatait, az érintése beszédesebb nála, mindent elárul. Valósággal izzik a szenvedélytől: köztudottan szexi, szemérmetlen és hihetetlenül szenvedélyes csillagjegy, akinek nem lehet ellenállni.

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.