Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Igazán szerencsések azok, akiknek ilyen társ áll az oldalán

Ha tisztességről és őszinteségről van szó, ez a négy csillagjegy mind közül kiemelkedik.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

A személyiségünk általában több dologtól is függ. Egyrészt attól, milyen környezetben nőttünk fel, kikkel töltjük az időnk nagy részét, vagy épp milyen tapasztalataink voltak eddigi életünk során. De annak is köze van hozzá, milyen neveltetésben részesültünk, milyen az értékrendünk és hogyan látjuk a világot.

Továbbá az érdeklődési körünk, az olvasmányaink, a világról összegyűjtött információink is hatással vannak ránk. Ezáltal minden ember igazán egyedi, mégis vannak dolgok, amelyekben hasonlítunk, s igaz ez abban az esetben is, ha a csillagjegyünkről van szó – írja a Blikk Rúzs, amely arra kereste a választ, melyek a legtisztességesebb és legőszintébb jegyek.

Az egyik ilyen a Rák, aki szigorú morális kód szerint éli az életét, s nem szereti a hazugságot, ezáltal nem bocsát meg egykönnyen annak, aki ilyet vétett ellene. Természetéből adódóan empatikus, mindig az igazi arcát mutatja, és mindent megtesz azért, hogy ne okozzon csalódást annak, akit szívből szeret. De az Oroszlán is igazán lojális, sosem manipulálna másokat a céljai elérése érdekében.

Ha nehézségekbe ütközik, arra törekszik, hogy a saját maga módján megoldja azokat, nem keres kifogásokat. Emellett képes rá, hogy időben rádöbbenjen, ha rossz úton jár, ezzel sok negatív tapasztalástól megóvva önmagát. A Vízöntő megértő, türelmes ember, képes arra, hogy egy adott szituációban meglássa a dolgok mindkét oldalát. Ha valaki megbántja, azt nagyon nehezen viseli.

Ennek ellenére minden helyzetben őszintén tudni akarja, mi a gondok oka, ugyanis azt vallja, hogy a fájó igazság sem okoz akkora sebeket, mint egy kegyes hazugság. A Halak jegy szülötte szintén nagyon őszinte, akkor is az igazságot mondja, ha tudja, hogy ezzel fájdalmat okoz másnak. Nyers őszintesége miatt olykor durvának tartják, ehelyett egy abszolút természetes, minden tekintetben őszinte emberről van szó.