Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Jobb, ha ezeket a dolgokat nagy ívben elkerüljük idén

A csillagjegyek megsúgják, mi az, ami nem szolgálja a javunkat az idei évben, s mi az, amivel elérhetjük a céljainkat, boldogabbak lehetünk.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szinte egy szempillantás alatt elrepült a 2024-es év első hónapja, ugyanezt pedig elmondhattuk a szilveszterről és a karácsonyról is, de igazából az egész tavalyi évről. Néha az idő csak úgy repül, ezért az a legjobb, ha próbálunk minél több olyan dolgot besűríteni a mindennapjainkba, amik feltöltenek, örömet okoznak. Legyen az egy kis olvasás egy bögre forró teával, vagy popcornozás egy új vígjátékot nézve, vagy pedig egy kiadós beszélgetés a szeretteinkkel, akik mellett mindig önmagunk lehetünk. Ugyanakkor vannak dolgok, amelyeket jobb, ha igyekszünk elkerülni az év során, a csillagjegyeink pedig megsúgják, miről van szó – írja a Blikk Rúzs a tudasfaja.com-ra hivatkozva.

A Kos esetében fontos, hogy ne hagyja, hogy korábbi kudarcai hátráltassák. Ehelyett hagyja őket a háta mögött, vagy gondolatban zárja be egy nagy dobozba, ugyanis másra kell fókuszálnia: a siker már úton van, csak legyen türelmes. A Bika esetében pedig az lenne a lényeg, hogy engedje el a szorongásait, félelmeit. Talán a lelke mélyén ő maga is tudja, miért fontos ez: ahhoz, hogy igazán sikeres legyen, nem hagyhatja, hogy a negatív dolgok visszahúzzák, illetve fontos észben tartania, hogy nem mindig választhatja a könnyebb utat. Az Ikreknek pedig életmódot kell váltania, s feladni az eddig folytatott egészségtelen szenvedélyeket. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Fontos, hogy elkezdjen rendszeresen sportolni, mert így nemcsak fizikai szempontból érzi majd jobban magát, hanem lelkileg is, s a közérzete is jobb lesz. A Ráknak át kell gondolnia, hogy melyek a jó és a rossz tulajdonságai, mégpedig azért, mert mindkét oldal egyaránt fontos, tökéletes emberek nem léteznek. De azt sem szabad engednie, hogy a rosszak elnyomják a jókat, valamint tartsa észben, hogy 2024 nagy lehetőségeket tartogat számára. Ha pedig tárt karokkal várja azt, hamar megérkeznek, míg ha bizonytalankodik és aggódik, el is szalaszthatja ezeket a jó dolgokat. Az Oroszlán elég türelmetlen típus, így neki ezen kell változtatnia.

Az kétségtelen, hogy nagyon sokat és nagyon keményen dolgozik, de ez még nem jelenti azt, hogy minden varázsütésre megjelenik, nem várhat azonnali eredményeket. Gondoljon mindig erre, és könnyebb lesz reálisan látni a dolgokat. A Szűznek pedig elsősorban azokkal kellene töltenie az idejét, akik valóban megérdemlik. Lehet olykor azt gondolja, mindenkinek vannak rossz szokásai, ám az egyáltalán nem mindegy, hogy az milyen hatással van másokra, s kérdéses, tényleg „csak” rossz szokásokról van-e szó. Gondolkodjon el ezen, és száműzze az életéből a toxikus embereket. A Mérleg a halogatás nagymestere, de fontos, hogy idén leküzdje ezt.

Gondolja át, hogy mi az, amire a szíve mélyén a legjobban vágyik, és ne várjon tovább, tegyen meg érte mindent. Ha így tesz, a várt jutalom sem marad el. A Skorpió pedig szintén egyhelyben toporog, ő azonban a toxikus emberek miatt. Meg kell hát értenie, hogy nincs helyük az életében még akkor sem, ha a családtagjai. A Nyilas számára a legfontosabb tanács, hogy ne szórja a pénzt. Ha kicsit megfontoltabb lenne, már rég annyi megtakarítása lehetne, ami biztonságot nyújt. Legyen hát következetesebb ezen a téren, engedje el a könnyelműséget.

Míg a Baknak közösségi-média detoxra van szüksége, mivel túl sokat lóg ezeken a platformokon, miközben mások életét fixírozza. Ez azonban semmilyen jó hatással nincs rá, inkább csak elszomorítja. Arra gondol ugyanis, hogy ő még nem tart ott, ahol a másik. Pedig ha a saját életére koncentrálna, végre előbbre léphetne, több célját is megvalósíthatná. A Vízöntő esetében is fontos, hogy ne hanyagolja el magát, de neki inkább a pihenésre és a feltöltődésre kellene fókuszálnia idén, tavaly ugyanis túl sokat dolgozott. A Halaknak pedig több minőségi időt kellene töltenie a családjával, ne legyen mindig a munka az első. Ha nem így tesz, sokan hátat fordíthatnak neki, az elvesztésük pedig borasztóan megviselné.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.