Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,68 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,22 Ft
Bitcoin
63,931 $

Négy holttestet találtak a rendőrök egy dél-kaliforniai lakásban

Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a halálukat, a nyomozás még nem zárult le.

...svg content...Fotó: Pixabay / Illusztráció
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Több holttestet találtak egy dél-kaliforniai lakásban – számolt be az AP News. Mint írják, a Los Angeles megyei tűzoltók kedd délután fél öt körül érkeztek meg a Palmdale-ben található lakáshoz, ahol négy férfi holttestére bukkantak. A tűzoltók értesítették a rendőrséget, amelyet követően egyenruhások érkeztek a helyszínre.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálukat, a nyomozás még nem zárult le. Vélhetően a későbbiekben osztanak majd meg több információt az ügy kapcsán. Emellett korábban arról is beszámoltunk, hogy néhány nappal ezelőtt gyilkosság történt Nagykőrösön, a Hosszúhát dűlőnél, ahol a kiérkező rendőrök egy 60 év körüli férfit vettek őrizetbe.

A rendelkezésre álló információk szerint B. Sándor és társa jóban voltak, korábban többször is dolgoztak együtt. Úgy tudni, hogy a tragédia estéjén együtt iszogattak, amikor egy régi sérelem miatt veszekedés tört ki. A vita elfajult, a két férfi egymásnak esett: verekedtek, majd egy kés is előkerült. B. Sándor súlyosan megsebesítette társát, aki a helyszínen életét vesztette.

Azt is megírtuk, hogy nemrégiben szörnyű bűncselekményre derült fény: egy férfi évekkel ezelőtt meggyilkolta egyik ismerősét, majd barátaival a holttestet az udvaron lévő kút mélyére dobták, amelyet néhány nap múlva építési törmelékkel töltöttek fel, később pedig bebetonozták, hogy ne derüljön fény a bűncselekményre.

Továbbá az áldozat tanyájáról használati tárgyakat, bútorokat, szerszámokat, valamint haszonállatokat loptak el. A holttestet 2020 áprilisában fedezték fel, amikor az ingatlan új tulajdonosa a használaton kívüli kutat kitisztította. A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség a kiszabott 10 év fegyházbüntetés helybenhagyását indítványozta a gyilkosságot elkövető férfi ügyében.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.