Clouds
21 Budapest
Dollár
344,52 Ft
Euró
370,79 Ft
Font
431,70 Ft
Bitcoin
26,872 $

Holnap ismét Kormányinfó, nem a megszokott időben tartják

Budapest, 2023. május 11. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j) Szentkirályi Alexandra kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. május 11-én. MTI/Kovács Tamás
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Gulyás Gergely közösségi oldalán jelentette be az időpontot.

A Kormányinfót ezúttal Varga Mihály pénzügyminiszter, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartja csütörtök 15 órától.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Legtöbbször délelőtt kerítenek időpontot a tájékoztatásra, most azonban délutáni időpontot választottak, a pénzügyminiszter pedig várhatóan a jövő évi költségvetés helyzetéről is beszámol majd.

A költségvetés kapcsán a napokban is egyeztetett a kormány, ugyanakkor továbbra is nagy kérdés, hogy lehet-e számolni az Európai Uniós pénzekkel, illetve mi lesz majd a különadók sorsa – írja a portfolio.hu.

A tervek szerint a jövő évi költségvetést május végéig fogják véglegesíteni, a Kormányinfó témáiról azonban bővebb bejelentést nem tettek, így a részletekről várhatóan csak holnap lehet majd többet megtudni.