Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Gyászol Hollywood, meghalt a Titanic és az Avatar producere

Újabb nagy név ment el ideje korán, Jon Landau csak 63 éves volt, amikor utolérte a halál, aki korábban a Titanic és az Avatar producere is volt.

...svg content...Fotó: Liner
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jon Landau nagy név volt a szakmában, aki minden idők legnagyobb filmjeinek Oscar-díjas producere volt, köztük a Titanic és az Avatar című filmmel. James Cameron filmrendezővel dolgozott együtt a két klasszikuson, amik hatalmas pénzt generáltak a mozikban, és örökre történelmet írtak.

A hírek szerint a producer pénteken hunyt el, miután több mint egy éve rákkal küzdött. Húga, Tina a közösségi oldalán jelentette be a szakember halálát, akit a lehető legjobb testvérnek nevezett, akiről egy lány álmodhat. A gyászoló testvér elmondta, megszakad a szíve a történtek miatt, ugyanakkor rendkívül büszke a producerre, hogy testvérek lehettek. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Nem egy sikerfilmben működött közre a pályafutása során, valóban nagy név volt a szakmában. Ha nincs a rákbetegsége, még legalább 20 évig dolgozhatott volna a filmiparban, ami kiemelten fontos volt számára. A BBC azt íja, Cameron a The Hollywood Reporternek úgy nyilatkozott, hogy egy nagyszerű producert és egy nagyszerű embert vesztetek el.

A legendás rendező hozzáette, Landau hitt a mozi álmában, abban, hogy a film egy igazi művészeti formája az emberiségnek, és ahhoz, hogy filmeket készítsünk, először saját magunkkal szemben kell emberinek lennünk.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.