Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hódi Pamela újra férjhez megy

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hódi Pamela úgy döntött, ismét kimondja az igent, ám most már egy nagyszabású esküvő ideje alatt fogja ezt megtenni.

Hódi Pamelát az egész ország ismerheti, aki egykor Berki Krisztián párja volt. Országos ismertségre tett szert, és közben saját karriert csinált, majd szép lassan rátalált az a szerelem, amire vágyott.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Nemrég arról is beszélt, mennyire fájtak neki bizonyos dolgok a sajtóban, de ez már a múlt. A jelenre és a jövőre koncentrál, és kész újra kimondani az igent Tóth Bencének, ám most más formában tennék ezt meg.

A koronavírus kellős közepén keltek egybe, így kevés vendég vehetett részt az eseményen, mindössze 20-30 fő. A Blikk azt írja, hogy jóval nagyobb bulit akartak csapni, minimum 120 fővel, ami nem kevés.

„Örülök, hogy úgy érzem: újra hozzámennék Bencéhez. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, inkább akarjuk ugyanazt… Vágyunk arra, hogy legyen egy nagyszabású, ahová mindenkit meghívhatok.” – idézte a Blikk Pamelát a Hot! Magazinból.

Sőt, már a ruhát is kinézte, és templomi szertartást szeretne, mivel nagyon vágyik egy ilyen esküvőre, illetve arra, hogy mindenki ott lehessen. A nap viszont még várat magára, hogy a legkisebb gyermekük is értékelni tudja az eseményt.