Dollár
435,26 Ft
Euró
424,88 Ft
Font
487,68 Ft
Bitcoin
19,227 $

Hódi Pamela tisztázta a durva pletykát

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. augusztus 27. - 08:29

Hódi Pamela nyugodtan reagált, a férjét és a többi szereplőt jobban felzaklatta a dolog, miután durva pletykák jelentek meg a Ferencváros korábbi labdarúgójáról.

Hódi Pamela egy ideje nagyon boldogan élheti az életét, immáron kétgyermekes édesanyaként. Első gyermekének édesapja, Berki Krisztián már nincs az élők sorában, tragikus hirtelenséggel hunyt el pár hónapja.

Soron kívül Rekordot döntöttek az új állampapírok: 300 milliárd forint 2 nap alatt 

Pamela évek óta Tóth Bence, az FTC korábbi sztárja mellett éli az életét, közös gyermeket is vállaltak. Ez a kapcsolat nagyon más, mint a korábbi, és érezhetően meghúztak egy határt a közösségi médiában, kevés információ kerül ki róluk.

Nemrég azonban igen durva pletykák láttak napvilágot, egyesek már megcsalást emlegettek Bence kapcsán. Már akkor sejteni lehetett, hogy ez az egész egy nagy lufi, és kiderült, hogy más a valóság, mint amit egyesek terjesztenek.

Csutit megkérdezték Kulcsár Edina terhességéről

Pamela a Story hasábjain beszélt arról, hogy valójában miről is van szó. „Engem kevésbé zaklatott fel a történet, Bencét és a többi szereplőt jobban. Pontosabban inkább elszomorította őket. Főleg az, hogy a megkérdezésünk nélkül kreáltak egy sztorit. Pedig egyébként Bence testvére is lehetett volna a képen, mégis előrébb való a rosszindulat, mint az intelligencia.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.