Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Hódi Pamela visszatérhet a televíziós világba, és kávézót nyithatnak

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hódi Pamela és férje saját kávézót, reggelizőt nyitna, ami nagyon nagy álmuk, és folyamatosan dolgoznak azért, hogy mindez megvalósuljon.

Teljesen tudatos döntés volt Pamela részéről, hogy háttérbe vonul, sokkal kevesebbet szerepel a bulvárban és a televízióban. Elmondása szerint a második várandóssága alatt hozta meg ezt a döntést, de a magánéletéről és a gyermekeiről való kommunikációja már előtte változott a közösségi médiában. „Ez teljesen tudatos döntés volt. Nem tudom, egész egyszerűen jött egy érzés, hogy én ezen változtatni szeretnék.” – mondta Pamela a Mokka vendégeként péntek reggel.

Soron kívül Nem kell aggódni, a következő napokban sem lesz hiány tojásból

Ennek több oka volt ennek megelőzően, többek között arra is visszavezetve, hogy az első kislánya olyan helyzetekben jelent meg a médiában, amikkel nem volt elégedett édesanyaként. Úgy érezte, ő nem lép erre az útra, majd a második terhessége alatt még inkább ebben az irányban haladt tovább.

Szerinte ez egy nagyon jó döntés volt, mert nem azon kellett gondolkodnia két etetés között, hogy valamit posztolnia kellene, és már nincs kint Insta-sztori 12 órája. Ha pedig a kicsi elmegy bölcsődébe, már televíziós műsort is tud vállalni, mivel egyelőre nincs ideje forgatni.

Saját kávézót nyithatnak

Ami a határt illeti a social médiábna, azt ugyanúgy megtartja, mint évek óta, óvja a magánéletét, de ez nem jelenti azt, hogy nem oszt meg magáról semmit, illetve szívesen szerepelne a televízióban.

Elismeri, nem tud olyan posztokat megosztani, amikkel mindenki elégedett lenne, és a szülést követően pláne nincs szüksége arra az embernek, hogy mindenkinek megfeleljen, mert ez egy lehetetlen küldetés. Megfelelési kényszer azonban nincs benne, és 100%-ban magát adja, nem kezd el más hangon beszélni, bájologni.

Szereti a mostani állapotot, amiben él, sokkal nyugodtabban tartja magát, és megfontoltabb is. „Ez így nekem most jó.” Ami a jövőt illeti, nagyon szeretne egy saját vállalkozást, de egyelőre 100%-osan édesanya, viszont a bölcsőde után megnyitnák a saját reggelizőjüket, kávézójukat, ami nagy álmuk. „Ebben gondolkozunk.”