Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Hódi Pamela főállású anya, de most visszatér a képernyőre

Hódi Pamela igent mondott a TV2 felkérésére, de ez nem jelenti azt, hogy rendszeresen képernyőn lesz.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike is most tért vissza a TV2 képernyőjére, szinte egy időben a feleségével, Gáspár Beával, aki a Mokkában főzött. Most Hódi Pamelán a sor, hogy újra képernyőn szerepeljen, amire igen ritkán van példa.

Pamelát második kislánya születése óta nagyon ritkán látni kamerák előtt, viszont a közösségi médiában aktív maradt. Korábban a Nyerő Párosban is szerepelt a párja oldalán, most pedig a Mutasd a hangod című műsorban tér vissza a TV2-nél. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Király Viktor mellett ő lesz a másik híresség, aki meghívott vendégként igyekszik megfejteni, kinek eredeti a hangja, és ki az, aki csak tátog. Pamela a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy főállású édesanya és a családra összpontosít, de a TV2 műsorára igent mondott, mivel érdekelte.

Elmondása szerint nincs köze a zenéhez, még csak énekhangja sincs. Sőt, szerinte a hallása sem jó a zene terén, így érdekes lesz látni, mennyire válnak be a tippjei, akárcsak a többi híresség esetében.

„Viszont a megérzéseim jók általában.” Elmesélte, összességében nagyon jó nyaruk volt, Horvátországban is pihentek, és kiderült, a kicsi nem teljesen úgy fogadta az óriási kánikulát, mint amire a szülei számítottak.

Bekavarhat egy dolog azoknak, akik még idén igényelnék a CSOK-ot, vagy a Babavárót

A már megszokott módon rövidesen eljön az igazgatási szünet ideje, ami azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem lehet hivatalos ügyeket intézni.