Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,21 Ft
Font
444,03 Ft
Bitcoin
22,787 $

Hivatalos: jön az ötödik Indiana Jones, újfent Harrison Ford főszereplésével

TÉMÁK:
#Disney #Film #Mozi
Kult
not image

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Visszatér a mozivászonra a 78 éves Harrison Ford, méghozzá nem is akármilyen szerepben: a széria ötödik és egyben utolsó epizódjára újra magára ölti Indiana Jones karakterét

Visszatér a mozivászonra a 78 éves Harrison Ford, méghozzá nem is akármilyen szerepben: a széria ötödik és egyben utolsó epizódjára újra magára ölti Indiana Jones karakterét – számolt be a Disney bejelentéséről a BBC.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nagy terveket szőtt magának a Disney a közeljövőre, ugyanis amellett, hogy különböző Star Wars és Marvel spin-offokat jelentettek be, megerősítették, hogy megrendezik az ötödik és egyben utolsó epizódját a közkedvelt Indiana Jones franchise-nak.

A filmet James Mangold fogja rendezni, és a 78 éves Harrison Ford még egyszer utoljára magára ölti a kalandor szerepét, melyet jelenlegi tervek szerint legkésőbb 2022 júliusában már a mozitermekben is láthatunk. A Disney megerősítette, hogy a Lucasfilm már meg is kezdte az előkészületi munkákat a film kapcsán.

Nem meglepő, hogy sikerült Harrison Fordot meggyőzni, hogy vállalja el újra az ikonikus kalandor szerepét, még egy 2013-as interjúban mondta el, hogy megfelelőnek érzi már a visszatérését Indiana Jonesként.

„Láttuk, hogyan fejlődik a karakter az idők alatt, szóval már megfelelőnek érzem, hogy visszatérjen egy újabb remek film kereteiben. Számomra a karakter érvényesülése volt a legérdekesebb, hogy a félelme ellenére megvolt a bátorsága, intelligenciája, esze ahhoz, hogy túléljen”

mondta akkoriban Ford.

Az Indiana Jones széria még 1981-ben indult az Elveszett frigyláda fosztogatói névre keresztelt filmmel, amelyet az 1984-es Végzet Temploma, az 1989-es Utolsó Kereszteslovag és a 2008-as Kristálykoponya királysága követett.