Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Hivatalos: elhalasztották a PlayStation 5 játékbemutatóját

Nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítették, hogy a Sony nem tartja meg a tervezett bemutatóját június 4-én. A PlayStation 5 nagy eseménye tehát csúszik.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

Nem sokkal ezelőtt hivatalosan is megerősítették, hogy a Sony nem tartja meg a tervezett bemutatóját június 4-én. A PlayStation 5 nagy eseménye tehát csúszik.

A Sony egy rövid hivatalos közleményt adott ki, amiben leírta, úgy döntöttek, hogy elhalasztják a június 4-re tervezett PlayStation 5 eseményüket. A világhírű japán cég megérti, hogy a játékosok világszerte izgalommal várják a PS5 játékait, azoknak a bemutatóját és a részleteket, de nem érzik helyesnek azt, hogy ez az idő alkalmas lenne az ünneplésre. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Emiatt a Sony megtesz egy lépést hátra, és ahogyan ők fogalmaztak, a fontosabb hangoknak adnak teret. További részletek nem ismertek, ahogyan az sem, mikor lehetséges a bemutató későbbi megtartása. Lehetséges, hogy az Amerikában kitört zavargások jelentették azt, hogy a Sony erre a döntésre jutott, így a rajongóknak még várniuk kell.

A „The Future of Gaming” nevű játékbemutatót kizárólag online, a PlayStation Twitch és YouTube csatornáin lehet majd élőben nyomon követni, és várhatóan több mint egy órán át élvezhetjük a konzol legújabb játékait. A dátumról később fognak tájékoztatást adni, addig is tűkön ülve várjuk, hogy mivel készülnek nekünk a Sony részéről.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.