Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Íme a hibáztatás nagymesterei, akik képtelenek túllépni a múlton

Ez a négy csillagjegy egy angyal tud lenni, amíg szerelmes, ám jaj annak, aki összetöri a szívüket.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy szakítás mindig fájdalmas dolog, ami mindenkire más-más hatással van. Vannak, akik némi szomorkodás után ismét a társkeresőkön nézelődnek, vagy csak legyintenek a történtek miatt. Másokat viszont igazán megvisel az, hogy véget ért a kapcsolatuk, amelyről talán azt hitték, hogy örökké tart majd. Egyes csillagjegyek pedig képtelenek túltenni magukat a múlton, s mindenért az exüket hibáztatják – írja a Blikk Rúzs a pinkvilla.com-ra hivatkozva.

A Bika megbízható és hűséges partner tud lenni, ha azonban csalódás éri, a dühe tombolni kezd és mindent elsodor. Ugyanakkor olyan típus, amely a végsőkig húzza a dolgokat, még akkor sem szakítana, ha már valóban menthetetlen a párkapcsolat. Ha viszont a másik fél úgy dönt, hogy ideje szakítani, azt borzasztóan nehezen viseli, legszívesebben a porba rombolná azt, aki ezt tette vele. Többé képtelen felidézni az együtt töltött szép pillanatokat, csak a legrosszabbat kívánja volt párjának. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Amikor a Rák szerelmes, csak a legjobbakat kívánja a partnerének, és imádkozik a boldogságáért, ezzel pedig akkor sincs másképp, ha már összetörték a szívét. Nagyon érzékeny természet, így időnként egészen mártírrá tud válni, míg az érzelmileg éretlen Rák számára az a legfontosabb, hogy valamiképp bosszút álljon, ha valaki dobni merészelte. Teszi ezt például azzal, hogy gonosz pletykákat terjeszt az exéről, abban bízva, hogy így lejárathatja.

Az Ikrek jegy szülötte egy igazi angyal, amikor randizik vele valaki. Annyira aranyos tud lenni, hogy az sem tűnik fel a másiknak, mennyire rosszul flörtöl. Ugyanakkor megeshet, hogy érzelmileg megcsalja a párját a kapcsolat alatt, ha elhanyagolva érzi magát. Később pedig rosszat mond az exéről a barátainak, még akkor is, ha az illető meg sem érdemli, mert semmi rosszat nem tett. Ez egy meglehetősen előnytelen tulajdonsága eme csillagjegynek, azon kevés rossz tulajdonságok egyike, amivel az Ikrek rendelkezik.

A Kos elbűvölő és figyelmes randevúpartner tud lenni, aki hajlamos elkényeztetni a másikat. De képtelen rá, hogy ne tegye, hiszen számára akkora örömet okoz, ha a párja kedvére tehet. Ám ha összetörik a szíve, még elátkozni is képes lenne a szerelmét, miközben azért fohászkodik, hogy megannyi kudarc és nehézség érje, amiért ezt tette vele. Hisz a karmában, így abban bízik, hogy az majd teszi a dolgát helyette. Ez a gonoszkodó hozzáállás azonban a mentális egészségének sem tesz jót, inkább arra kellene koncentrálnia, hogy harag nélkül mondjon búcsút az exének.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.