Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,516 $

Ha magunkba nézünk, felismerhetjük a legnagyobb hibánkat

Nem mindig egyszerű őszintének lenni önmagunkhoz, főleg akkor, ha az igazság nem túl kellemes, ez azonban igazán szükséges a jellemünk fejlődése érdekében.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha bemutatkozunk másoknak, vagy esetleg más mutat be minket, mindenki hajlamos a jó tulajdonságokra fókuszálni, ám tökéletes emberek nincsenek, mindannyiunknak vannak hibái. Van aki türelmetlen, nehezen hoz döntést, makacs vagy épp olykor beképzelt tud lenni, ám ha szembenézünk önmagukkal és eldöntjük, hogy változást akarunk elérni, előbb-utóbb sikerül azt megvalósítanunk. Ehhez valóban nagyon őszintének kell lennünk magunkhoz, s nem zokon venni az építő jellegű kritikákat. Az első lépés pedig az, hogy felismerjük a hibáinkat: ebben a csillagjegyek is segíthetnek, amelyek elárulják a választ – írja a Blikk Rúzs a tudasfaja.com nyomán.

A Kos például életerős, energikus, harsány, a felszín alatt azonban egy szelíd, érzékeny lélek. A legnagyobb hibája, hogy sokszor nagyon türelmetlen, impulzív, és nehezen tud dönteni. Csak a saját ötleteit képes elfogadni, a másokét helyből elutasítja, ha azonban fejlődni szeretne, főként erre a területre kell fókuszálnia. A Bika racionális, és praktikus, azonban sokszor nagyon makacs tud lenni. Kissé anyagias tud lenni, néha pedig lusta és beképzelt is, de ha nem utasítja el kapásból a kritikát, ő is jótékony változásokat tud elérni a jellemét illetően. Az Ikrek jegy szülöttét a külvilág néha szétszórtnak látja, de a valóságban nagyon logikusan gondolkozik, és előre jól megtervez mindent. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Gyakran több dologba fog bele egyszerre, arra gondolva, hogy hátha legalább az egyik sikerül ezek közül. A legnagyobb hibája, hogy folyton fecseg, szinte képtelen csendben lenni, a szavai pedig gyakran sértőek, amelyet nem vesznek jó néven a többiek, így hát ideje változtatnia ezen a téren. A Rákot sokan szeretik, kifejezetten kellemes, és okos személyiség, míg a legnagyobb hibája, hogy túl gyakran változtatja az álláspontját. Mindemellett borzasztó érzékeny, amely miatt egyesek akár furcsának is gondolhatják. Az Oroszlán társaságkedvelő, nagylelkű, és hűséges, az önbizalma szinte végtelen, emellett igazán mélyérzésű tud lenni.

Sokszor azonban inkább nem mutatja ki a valódi érzéseit, attól félve, hogy úgy gyengének tűnik, legnagyobb hibája pedig az, hogy kissé beképzelt. A Szűz gyakorlatias, lojális, két lábbal áll a földön, s bár hallgatag tud lenni, fontos róla tudni, hogy ilyenkor mindig valami nagyon fontos dolgon töri a fejét. A legnagyobb hibája, hogy örökké elégedetlen, és hajlamos a pesszimizmusra, ehelyett élveznie kellene mindazt, ami számára megadatott. A Mérleg számára fontos a szeretet, béke és a harmónia. A legnagyobb hibája a határozatlanság, valamint az, hogy borzasztó sokáig tart, amíg valamiről végre döntést hoz.

Abban nincs semmi rossz, ha megfontoltak vagyunk és nem hozunk hirtelen döntéseket, de az sem jó, ha a végletekig húzzuk a dolgokat, mert az nem fogja megoldani a problémánkat. A Skorpiónak meglehetősen rossz hírneve van, makacsnak, és erőszakosnak tartják, azt pedig kevesen tudják, hogy igen szenvedélyes és hűséges. A legnagyobb hibája, hogy titkolózik, és sokszor füllent is, ráadásul eléggé bosszúálló típus: addig nem áll le, amíg nem lesz neki igaza. A Nyilas rugalmas, vidám, optimista ember, aki szereti a kalandokat, és élvezi az élet minden percét. A legnagyobb hibája, hogy néha kegyetlenül őszinte, és ezzel fájdalmat okoz másoknak.

A Bak gyakorlatias, és felelősségteljes személyiség, pragmatikus, amely miatt néha túl ridegnek tűnik. A legnagyobb hibája, hogy a környezetétől mindig elvárja, hogy optimista legyen, és az átlagon felül teljesítsen. Ha pedig ez nem jön össze, akkor könnyen kilép egy igen fontos projektből is, nem törődve a következményekkel. A Vízöntő sokszor érzi azt, hogy senki sem érti meg, különcnek tartják. Csendes és kimért, aki nehezen tud beilleszkedni, ettől függetlenül szeret irányítani és manipulálni, ezek pedig a legnagyobb hibái. A Halak álmodozó, romantikus alkat, míg máskor nem túl aktív, csak gondterhelten réved a semmibe. A legnagyobb hibája, hogy gyakran függőségekbe menekül ahelyett, hogy szembenézne az érzéseivel.

Harry Kane klasszis góljával nyerte meg a Lipcse elleni rangadót a Bayern München

Harry Kane a hosszabbításban döntötte el a 3 pont sorsát a Lipcse ellen Münchenben, ami apró sebtapasz lehet az elmúlt időszakra.