Dollár
420,05 Ft
Euró
419,39 Ft
Font
481,86 Ft
Bitcoin
20,247 $

Hiába ostromolja ajánlataival a Barcelona a Bayernt, nem akarják elengedni Lewandowskit

MTI/EPA/STEPHANIE LECOCQ

Bense Róbert

2022. június 21. - 10:14

Hosszú hetek óta húzódik az ügy, a bajorok azonban ragaszkodnak hozzá, hogy a lengyel töltse ki a szerződését.

A Barcelona nem igazán nyilatkozik, csak sorra küldi az ajánlatait Lewandowskiért, akiért első körben 32 millió, a másodikban pedig 35 millió eurót ígértek a katalánok, úgy tűnik azonban, hogy a németek csak nem akarják beadni a derekukat.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

A hírek szerint 40 millió euró lenne az az összeghatár, amennyiért már hajlandóak lennének elengedni, azonban a klub egykori elnökének nyilatkozata szerint a klubvezetés a következő szezonra is számol a lengyellel – írta meg a Marca.

Uli Hoeness a német Sport1-nek adott interjújában elmonda, hogy a Bayernnél már intenzíven dolgoznak a következő szezon keretén, és ha minden a terv szerint alakul, akkor Lewandowski is marad a csapatnál.

Hoeness emellett Lewandowskinak és ügynökének, Pini Zahavinak sem felejtett el odafricskázni: “A dolgok nem pontosan úgy alakultak, ahogy ő és az ügynöke szerette volna. Azt tanácsolnám minden érintettnek, hogy legyen objektív, és ne hagyja, hogy a helyzet elfajuljon. Én azt javasolnám, hogy tartsák meg őt még egy évig. Utána majd meglátjuk, hogy ingyen távozik-e vagy hosszabbít.”

Ez nem az első alkalom, hogy a klub egykori, vagy jelenlegi vezetése óvatos figyelmeztetést címez a lengyel klasszisnak, korábban Herbert Hainer elnök is kifejtette véleményét: „Lewandowskinak 2023. június 30-ig szóló szerződése van a Bayernnel. És a szerződés az szerződés!”

„Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nincsenek pénzügyi nehézségeink” – mondta Hainer. „A legjobb játékosokat akarjuk, és Robert az egyik legjobb. Ezért határozottan feltételezem, hogy a következő szezonban is nálunk fog játszani.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.