Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

A hétvégén változik a fővárosi közlekedés a Vivicittá futóverseny idejére

Minden részlet egy helyen.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ezen a hétvégén rendezik meg a 39. Telekom Vivicittá Városvédő Futást több fontos fővárosi közlekedési útvonalon, többek között az Árpád hídon, a Szabadság hídon, valamint a budai és a pesti rakpartokon, az érintett útszakaszokon pedig a következő forgalomkorlátozásokra kell számítani:

Április 19-én, pénteken a verseny előkészületei miatt a Margitszigeten lesz forgalomkorlátozás, a 26-os autóbuszok 8 és 11 óra között rövidített útvonalon, a Göncz Árpád városközpont és a Zenélőkút között járnak. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Április 20-án, szombaton a Margitszigeten lezárják a Központi utat 9 és 17 óra között, valamint 14 órától az Árpád hídon és a Népfürdő utcában is forgalomkorlátozásra kell számítani.

Április 21-én, vasárnap jelentős közúti korlátozásokra kell készülni az Árpád hídon, a Margit hídon, a Margitszigeten, a Népfürdő utcában, a pesti alsó rakparton az Árpád híd és a Margit híd között, az Árpád fejedelem úton, a budai alsó és felső rakpartokon a Margit híd és Rákóczi híd között, a Szabadság hídon, az Alagút utca és az Attila út térségében. További részletek a BKK honlapján elérhetők.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.