Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Helyszíni képek a lángokban álló Borostyán Med Hotelről

TÉMÁK:
#Tűz
Fotó: A tamásipusztai Borostyán Med Hotel kigyulladt tetőszerkezete lángol 2021. október 17-én. Az ötös fokozatúra minősített tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki a debreceni,a nyíradonyi és a szakolyi tűzoltók, a szálloda épületét 85 embernek kellett elhagynia. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

Az ötös fokozatú tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki a tűzoltók, a lángok oltását megkezdték.

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, kigyulladt a tamáspusztai Borostyán Med Hotel tetőszerkezete.

A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az ötös fokozatú tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki debreceni, nyíradonyi és szakolyi tűzoltók, és megkezdték a lángok oltását.

MTI-információ: Kigyulladt vasárnap este és teljes terjedelmében ég a Borostyán Med Hotel tetőszerkezete Tamásipusztán – közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra elmondta: az ötös fokozatúra minősített tűzhöz nagy erőkkel vonultak ki debreceni, nyíradonyi és szakolyi tűzoltók, és megkezdték a tűz oltását.
A szálloda épületét 85 embernek kellett elhagynia – tette hozzá.

A katasztrófavédelem a honlapján azt írta, hatvannégy tűzoltó oltja a tüzet Nyíradony-Tamásipusztán, az Akácos úton, ahol lángol a szálloda tetőszerkezete. Mintegy három-négyezer négyzetméterre terjed ki a tűz, amelyet a földről hat, a magasból pedig további három vízsugárral oltanak a nyíradonyi, a debreceni, a hajdúböszörményi, a nyírbátori, a hajdúszoboszlói, a nyíregyházi, a fehérgyarmati és a berettyóújfalui hivatásos, valamint a szakolyi önkormányzati egységek. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Kollégánk a helyszínen járt, a távolból fényképeket készített a hotelről:

Az MTI is felvételeket közölt a helyszínről: