18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Helyszíni fotókon a Ferihegyi repülőtérre vezető úton történt halálos baleset

Két ember életébe került a sofőr hibája, aki az utasaival közösen elmenekült a helyszínről, majd hajtóvadászatot indítottak velük szemben.

...svg content...Fotó: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én. A balesetben két ember meghalt, miután egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak. A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek, a mögöttük érkező autóban ketten - az elsődleges adatok szerint könnyebben - sérültek meg. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos baleset történt a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. Két ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még csak kórházba sem lehetett szállítani őket, életüket vesztették a helyszínen.

A balesetet okozó bolgár rendszámú autó vezetője és utasai a becsapódás után elhagyták a helyszínt, elmenekültek onnan. A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított velük szemben, jelenleg is nagy erőkkel keresik őket.

A rendőrségi jelentések szerint a vétlen áldozat egy középkorú férfi és nő, akiken már nem lehetett segíteni. Alább a helyszínen készült fotók láthatóak az összeroncsolódott autókról, amik jelezhetik, mekkora sebességgel csapódott neki a SUV a kisebb személyautónak, aminek utasainak esélyük sem lehetett.

Fotó: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es fõút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülõtérre vezetõ szakaszán 2024. április 19-én. A balesetben két ember meghalt, miután egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedõ, majd egy mögötte érkezõ magyar rendszámú autónak. A szembõl érkezõ magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nõ a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármû vezetõje és utasai elmenekültek, a mögöttük érkezõ autóban ketten – az elsõdleges adatok szerint könnyebben – sérültek meg. MTI/Mihádák Zoltán
Fotó Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII kerületben a 4 es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024 április 19 én A balesetben két ember meghalt miután egy a város irányába haladó bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek a mögöttük érkező autóban ketten az elsődleges adatok szerint könnyebben sérültek meg MTIMihádák Zoltán

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Az elbukott Európa-liga döntő után Német Kupát nyert a Bayer Leverkusen

A Bayer Leverkusen nyerte a Német Kupát, amivel duplázott Xabi Alonso, és ezzel valamilyen szinten törlesztett is a szurkolók felé az Európa-liga döntőjében történtek miatt.