Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Ketten meghaltak a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, az okozó elmenekült

A halálos balesetet okozó autós elmenekült a helyszínről, ami miatt a rendőrség hajtóvadászatot indított ellene.

...svg content...Fotó: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán 2024. április 19-én. A balesetben két ember meghalt, miután egy, a város irányába haladó, bolgár rendszámú személygépkocsi ütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak. A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő a helyszínen életét vesztette, a külföldi rendszámú jármű vezetője és utasai elmenekültek, a mögöttük érkező autóban ketten - az elsődleges adatok szerint könnyebben - sérültek meg. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Budapest XVIII. kerületében történt a halálos baleset a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán. A Billentyű utca magasságában csapódtak egymásnak az autók csütörtök este 22 óra körül, melynek tragédia lett a vége.

A rendőrség azt írja, egy, a város irányába haladó bolgár rendszámú személyautó nekiütközött egy szemben közlekedő, majd egy mögötte érkező magyar rendszámú autónak. A szemből érkezett magyar rendszámú autóban egy középkorú férfi és nő olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A külföldi jármű vezetője és utasai elmenekültek, addig a mögöttük érkező autóban ketten könnyebb sérülést szenvedtek. A rendőrség hajtóvadászatot indított a balesetet okozó és utasai ellen, akiket jelenleg is keresnek.