Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Heidi Klum fehérneműs fotója szimplán tökéletes

Ember nem mondaná meg Heidi Klum korát, aki egy igazán természetes és különleges szépség, és még mindig topnő.

Fotó: Instagram/Heidi Klum
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Heidi Klum idén júniusban töltötte be az 50. életévét, ami mindenki számára meghatározó tud lenni. Klum azonban nem remeg a korán, már csak amiatt sem, mert több mint jól tartja magát, könnyedén letagadhatna 10 évet a korából.

Néha van ez is, de a szupermodell valóban 1973 nyarán született. Akkor még senki sem sejthette, hogy később minden idők egyik legismertebb modellje lesz, aki Németországban látta meg a napvilágot. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Akkoriban igen más volt a világ, már csak a Berlini fal miatt is. Klum egy nagyon vonzó nő, aki ezt tudja is magáról, és ennek megfelelően posztol a közösségi médiában, mely egyúttal a második otthona.

Imád posztolgatni és azt kell mondjuk, jól is áll neki ez a szerep. Mindig meg tudja lepni az embert a négygyermekes édesanyja, aki a maga 176 centiméteres magasságával hódította meg a világot.

Ezernyi fotózás van mögötte, és még lesz is. Most épp fehérneműben kattintgatott magáról, mert néha elég egy okostelefon is ahhoz, hogy látványos, izgalmas és igazán szexi fotókat készítsünk magunkról.

A hosszabbításban fordított Liverpool vezeti a bajnokságot az Arsenal előtt

A Liverpool nem játszott túlzottan jól a Crystal Palace ellen, mégis fordítani tudtak.