Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Az HBO-vezér hamis Twitter-fiókokat használt, hogy beszóljon a kritikusoknak

Most bocsánatot kért az éveken át tartó trollkodásért.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joshua Hoehne
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kiderült, hogy az HBO vezérigazgatója és elnöke, Casey Bloys több alkalmazottját is azzal bízta meg, hogy hozzanak létre hamis Twitter-fiókokat, majd ezeket az HBO kritikusainak támadására használják: most pedig maga Bloys is reagált az ügyre, aki bocsánatot kért, és visszatekintve már „hülye ötletnek” tartja a dolgot.

Bloys a Rolling Stone nemrég megjelent és igen nagy port kavart riportjára reagált, melyben a közte és Kathleen McCaffrey, az HBO drámaprogramozásért felelős vezető alelnöke közötti állítólagos szöveges üzenetekre hivatkoztak: összesen 6 beszélgetésben emlegették a „titkos hadsereget”, melynek tagjai a Twitteren szólogattak vissza azon kritikusoknak, akik nem pozitív véleményt fogalmaztak meg az HBO műsorairól. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Bloys az HBO és a Max közelgő programjainak bemutatója során említette meg az őt ért vádakat, s úgy fogalmazott:


„Azok, akik ismernek engem, tudják, hogy én egy programozási vezető vagyok, aki nagyon-nagyon szenvedélyes azokkal a műsorokkal kapcsolatban, melyekről úgy döntünk, hogy megcsináljuk. s azokért az emberekért, akik csinálják őket, és azokért, akik rajtuk dolgoznak. Azt akarom, hogy a műsorok nagyszerűek legyenek. Azt akarom, hogy az emberek szeressék őket. Azt akarom, hogy mindannyian szeressék őket. Nagyon fontos számomra, hogy ti mit gondoltok a sorozatokról. Ha erre gondolsz, majd 2020-ra és 2021-re, akkor otthonról dolgozom, és egészségtelenül sokat görgetem a Twittert. És előállok egy nagyon-nagyon buta ötlettel, hogy levezessem a frusztrációmat.”

Ezt követően beismerte, hogy az a 6 tweet 18 hónap leforgása alatt „nem volt túl hatékony”, majd bocsánatot kért a megkérdőjelezhető gyakorlat miatt. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy az elmúlt években áttért arra, hogy ha valamivel nem ért egyet, úgy egyenesen az érintettnek küld privát üzenetet, ami szerinte is egy „egészségesebb módja a dolognak”.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.