Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Kiderült, mikor rajtol a Házasodna a gazda legújabb évada Nádai Anikóval

Fotó: RTL Magyarország
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Már egyáltalán nem kell sokat várnunk arra, hogy elrajtoljon a Házasodna a gazda Nádai Anikóval.

Az RTL nagysikerű társkereső realityje immáron a hatodik évaddal jelentkezik 2023-ban. Hamarosan pedig bemutatkoznak a párra váró gazdasszonyok és gazdák. Április 7-én, péntek este 19:35-től az RTL-en 2 nő és 6 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője – írja az RTL Magyarország.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik, van aki lovardát üzemeltet és olyan is aki 5 gyermek édesapja, így a hozzá jelentkezők igazi nagycsaláddal járó élethelyzetbe csöppenhetnek.

Az egyik gazdasszony galopp tréner és lovardavezető, míg másik vegyszermentes gyümölcsöt és zöldséget termel. A műsor ezúttal is határokon átívelő lesz, ugyanis Ausztriában is forgat a Házasodna a Gazda stábja. A mezőny idén is színes, hiszen ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Április 7-től a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Ahogy már a Házasodna a gazda előző öt évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel. Házasodna a gazda, április 7-én, pénteken este 19:35-től az RTL-en! A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL+-on.