Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Hatalmas vihar csapott le Texasra, legkevesebb 5 ember életét vesztette

Többek között jégeső és fákat kicsavaró szél sújtotta Texas államot, 5 ember életét vesztette.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Adam Davis
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ray Sappington Cooke megyei seriff vasárnap reggel a CNN-nek nyilatkozva osztotta meg, hogy 5 ember életét vesztette a texasi Cooke megyében, köztük gyermekek. Az éjszaka folyamán valószínűleg egy tornádó csapott le Texasra, miközben a heves viharok széles körben áramkimaradásokat okoztak.

Cooke megye térségéből két gyermek eltűnéséről jelentettek, akiket a legfrissebb jelentések szerint vasárnap reggelig még nem találtak meg. Az Egyesült Államok egyes területein vasárnap is hatalmas vihar várható: több mint 110 millió embert fenyeget nagy jégeső, károkat okozó szél és heves forgószél,főként a Mississippi középső részén, az Ohio és a Tennessee folyó völgyében. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Ahogy a viharok kelet felé haladnak, a Vihar-előrejelző Központ „heves tornádókra, extrém jégesőre és széles körű szélkárokat okozó folyosókra” figyelmeztette a lakosságot. A Cooke megyei seriff azt is elárulta, hogy mintegy 60-80 ember rekedt egy Shell benzinkúton, s egészen a vihar elvonulásáig ott is ragadtak. Közülük többen megsérültek, de egyikük sem életveszélyesen.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.