Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Hatalmas mérföldkövet ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

Az online lottózás egyre népszerűbb, amit bizonyít, hogy már egymillió lottójátékos regisztrált a Szerencsejáték Zrt. weboldalán.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint az elmúlt években jelentősen nőtt a digitálisan lottózó játékosok száma. A bet.szerencsejatek.hu oldalon 2024 elejére már több mint egymillió regisztrációt kezdeményeztek. Azok a játékosok, akik szeretik az online megoldások kényelmét, már egy pár perces regisztrációt követően, megújult felületen vásárolhatnak lottót vagy e-sorsjegyet.

Az online lottózás mellett 2020 óta az e-sorsjegy vásárlására is lehetőséget biztosít 18 év feletti játékosai részére a nemzeti lottótársaság a szerencsejatek.hu weboldalon. A honlapon keresztül 11 különböző termékkel lehet játszani, köztük például a klasszikus Ötös- és Hatoslottóval, a nemzetközi szervezésű Eurojackpottal, az öt percenként sorsolt Puttóval, illetve számos e-sorsjeggyel. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Azok a játékosok, akik online szeretnének lottózni vagy e-sorsjegyet vásárolni, mindezt idéntől egy egyszerűsített regisztrációval tehetik már meg. A bejelentkezéshez most már csak négy személyes adat megadása szükséges és mindössze 2 perc alatt létre is hozható az online felhasználói fiók. További könnyítés, hogy a Játékoskártyával rendelkező játékosoknak lehetősége van arra, hogy a regisztrációs űrlapon kiválasszák az előtöltés funkciót, melynek segítségével a Játékoskártya regisztráció során megadott adatok ellenőrzését követően véglegesíthetik online fiókjuk regisztrációját.

Online játéknál nem kell megőrizni a szelvényt

Az oldalon a játékosok a belső egyenlegükből tudják megvásárolni az elérhető termékeket, amelyre többféle módon lehet pénzt tölteni, a legegyszerűbben és leggyorsabban bankkártyás befizetéssel. A regisztrációs adatok alapján jól látható, hogy az elmúlt években jelentősen nőtt a digitálisan lottózó játékosok száma. Ennek is köszönhető, hogy 2024-re a regisztráltak száma elérte az egymillió főt.

Az online játékot a legtöbben azért szeretik, mert a lottószelvények bármikor, bárhonnan kényelmesen feladhatók. További előny, hogy a szelvényt nem kell megőrizni, hiszen az bármikor megtekinthető a játékos fiókjában. Ezen felül beállítható a folyamatos játék funkció, amely biztosítja, hogy a játékos a kedvenc számait ne felejtse el megjátszani, emellett a Szerencsejáték Zrt. 599.999 forintig automatikusan jóváírja a nyereményeket a regisztrált játékosok egyenlegén. A belső egyenlegben felhalmozott nyeremény pedig tetszés szerinti összegben kényelmesen kikérhető, egy gombnyomással a bankszámlára utalható. Az online lottózáshoz a weboldal további hasznos, a felelős játékszervezés elvét figyelembe vevő funkciókat kínál, ezek mind elérhetőek a bet.szerencsejatek.hu oldalon.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.