Hatalmas hírt jelentett be Nádai Anikó

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2022. január 8. - 15:20

Anikó élete ismét fordulóponthoz érkezett, hatalmas hírt jelentett be, ami nem egészen váratlan, de azt sem mondhatjuk, hogy nem lepődtünk meg.

Nádai Anikó karrierje hosszú évekkel ezelőtt vette kezdetét a médiában, rengeteg minden történt vele azóta. Minden a Való Világban, az RTL Klub műsorában kezdődött el számára, ahol egy egész ország ismerte meg.

Sokan megkedvelték, záporoztak a szerelmes üzenetek, méghozzá megállás nélkül. Már az első pillanattól kezdve nagyon népszerű volt, jobbnál jobb férfiak udvarolhattak neki, de nehéz megtalálni az igazit.

Az ember sokszor egy életen át keresi azt a társat, akire igazán vágyik, és amikor azt hiszi, minden rendben van, jön a csapás. Szóval igen, a társkeresés valószínűleg a legnehezebb dolog, és sosem tudni, mit hoz a jövő.

Gelencsér Timinek ez most nagyon nem adta ki, minden az arcára van írva

Anikónak nem egy nehéz időszaka volt, ám a kisfia rettentően sokat jelent számára, aki sokat segíthet abban, hogy feldolgozza édesanyja halálát. A párja szintén, mindvégig mellette állt, és áll továbbra is, nagyon erős egységet alkotnak ketten együtt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.