Dollár
426,92 Ft
Euró
423,11 Ft
Font
483,21 Ft
Bitcoin
20,076 $

Hát ez is eljött: a Hasbro jóvoltából bárkiből lehet szuperhős

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. július 21. - 00:51

Gyermekkorunk egyik legnagyobb vágyát teljesíti most a Hasbro: a vállalat jóvoltából ugyanis megtervezhetjük saját akciófiguránkat, mármint szó szerint sajátot, hiszen magunkról mintázhatjuk az apró figurát.

A Marvel moziverzum kezdete óta az akcióhősök vitathatatlanul népszerűbbek, mint valaha, főként az olyan figurák, melyek a Marvel, a DC, vagy a Star Wars filmjeiben tűntek fel. S bár már megannyi márka kínál kisebb-nagyobb és élethű akciófigurákat, eddig nem volt arra lehetőség, hogy magunkat is ott lássuk például Amerika Kapitány mellett.

Soron kívül Diákjai előtt esett össze egy tanárnő, kollégája kezdte meg az újraélesztését

A Hasbro azonban most olyat lépett, amire talán senki sem számított: a 3D nyomtatási technológiának köszönhetően ezentúl saját arcunkat is ráhelyezhetjük egy akciófigurára.

Brian Chapman, a Hasbro globális tervezési és fejlesztési vezetője jelentette be a hiánypótló döntést, az újdonság pedig a Selfie Series nevet kapta. A Selfie Series keretében egy mobilalkalmazással tervezhetjük meg a figurát, ráhelyezhetjük arcképünket, majd a Hasbro Print Factory újraalkotja az általunk megtervezett figurát és 3D nyomtatással elkészítik a személyre szabott akciófigurát.

Aki nem ismerné a Hasbrót, annak érdemes tudnia, hogy a játékgyártó több franchise-t is futtat, így például a Marvel, a Star Wars, a G.I. Joe, a Power Rangers és a Ghostbusters összes szereplőjének figurája elérhető kínálatukban. Ez pedig azt jelenti, hogy a fent felsoroltak közül bármely karakter “testét” kiválaszthatjuk az általunk tervezett fejhez, ami jó hír azoknak, akik “mindig is szerettek volna úgy kinézni, mint”, de nem jött össze.