Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Három ember fulladt vízbe Florida partjainál

Egyelőre sok a kérdés a tragikus eset körül.

...svg content...Fotó: Unsplash/Lance Asper
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A helyi rendőrség közlése szerint három férfi péntek este a floridai tengerpartra látogatott, és ismeretlen körülmények között mindhárman megfulladtak, miután úszni mentek.

Az AP szerint a hatóságok egyelőre nem azonosították az áldozatokat, akiket csak „fiatal férfiakként” írtak le, csupán annyit árultak el a nyilvánosságnak, hogy a fiatalok péntek délután érkeztek Panama City Beachre, és azonnal úszni mentek. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Tommy Ford, a floridai Bay megye seriffjének közlése szerint este fél 8 környékén futott be a egy segélyhívás a rendőrségre, miszerint három férfi bajba került a part közelében.

A hatóságok a helyszínre siettek, a kutató-mentő csapatok pedig alaposan átfésülték a vizet, s végül este fél 11-re mindhármukat megtalálták, ám addigra már egyikükön sem tudtak segíteni. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.