Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Három ember életét vesztette a Méránál történt vonatbalesetben

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy súlyos baleset történt, most kiderült, három ember életét vesztette az ütközésben.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, egy személyvonat és egy autó ütközött Méra külterületén, melynek következtében a mozdony alá szorult az autó. A beszorult autót az encsi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével húzták ki a vonat alól.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a 24.hu megkeresésére elárulta, a balesetben az autót vezető férfi, és a két női utasa is életét vesztette. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Úgy tudni, annak ellenére akart átkelni a sofőr a vasúti átjárón, hogy a fénysorompó piros jelzést mutatott, ennek következtében pedig ütköztek a vonattal. A portál információi szerint a munkába tartó 30 éves férfi és egy 46, valamint egy 37 éves nő vesztette életét a tragikus balesetben.

A vonatbaleset miatt a Miskolc-Hidasnémeti vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre és egy szakaszon pótlóbuszos közlekedésre kell számítani. Forró-Encs és Hidasnémeti között pótlóbuszok közlekednek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.