Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,19 Ft
Euró
392,24 Ft
Font
466,84 Ft
Bitcoin
57,222 $

Elfogták a gyilkost, aki megölte a BBC ismert kommentátorának családját

Egy hertfordshire-i temetőben fogták el a 26 éves gyilkost, aki végzett a BBC kommentátorának feleségével és két lányával.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jamie Street
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több mint megrázó, ami az Egyesült Királyságban történt, ledöbbentek az emberek a híradások hallatán. Három nőt gyilkolt meg a támadó, a 26 éves Kyle Clifford, aki valószínűleg élete végéig rácsok mögött marad.

Hatalmas hajtóvadászat indult utána, miután végzett a BBC kommentátorának, John Huntnak a feleségével és két lányával a hertfordshire-i Bushey-i otthonukban. Hatalmas erőkkel indultak meg a számszeríjjal gyilkoló férfi után, akit végül egy temetőben találtak meg, de nem volt szükség fegyverhasználatra. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

A BBC azt írja, a 25 éves férfit ma délután találták meg Enfield környékén. Orvosi kezelés alatt áll, mivel sérüléseket találtak a testén. Az áldozat egy 61 éves nő, Carol Hunt, és a 28 éves Hannah Hunt, valamint a 25 éves Louise Hunt. Mindhárom sérült a helyszínen életét vesztette, nem lehetett megmenteni őket a sérüléseik miatt.

Reagált az itthon is akkumulátor-gyárakat üzemeltető SK ON a pénzügyi nehézségekkel kapcsolatos hírekre

Az utóbbi napokban felröppent hírek szerint a vállalat vezetősége vészhelyzetet jelentett be a folyamatos veszteségek miatt, ám az SK ON szerint csak elkerülni szeretnék azt.