Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Hamarosan az Xbox Game Passra is érkezhetnek a Call of Duty-játékok

Egyre több jel utal arra, hogy a CoD-címek hamarosan megérkezhetnek Xbox Game Passra is.

Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy a Call of Duty játékok valamikor a közeljövőben érkezhetnek az Xbox Game Passra, melynek előzménye, hogy a Microsoft látványos és agresszív cégfelvásárlásokba kezdett, nyilvánvalóan azért, hogy elegendő tartalmat biztosítson az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásához.

Ehhez pedig hozzátartozik, hogy amint lezárul a Microsoft Activision Blizzard-üzlete, hirtelen temérdek cím áll majd rendelkezésére a cégtől, melyekkel a Game Passt erősítheti. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Ráadásul nem is akármilyen címekkel: a Call of Duty-franchise minden idők egyik legnagyobb játékfranchise-a, így egy mérföldkő lesz, ha a játékok végül bekerülnek a Game Passba.

Noha PlayStationnel kötött meglévő megállapodások miatt a rajongók még néhány évig nem számíthatnak arra, hogy vadonatúj Call of Duty-játékok day one érkeznek majd a Game Passra, de ez nem jelenti azt, hogy a klasszikus CoD-címek nem kerülhetnek a Game Passra az üzlet megkötése után.

A klasszikus Call of Duty-játékok Xbox Game Passra való érkezésének terveit egyelőre nem jelentették be hivatalosan, de egyre több arra utaló jelet látni, hogy már javában dolgoznak azon, hogy a CoD bekerüljön a Microsoft előfizetéses szolgáltatásába is.