Hupsz: kiszivárgott a Halo Infinite sztorija

Fotó: Unsplash/Billy Freeman
not image

Kornis Vivien

2021. augusztus 5. - 01:12

Staten szerint elronthatják a játékélményt a spoilerek, így arra kérte a játékosokat, ha lehet, ne terjesszék őket.

Számos Halo-rajongó élvezhette a Halo Infinite multiplayer technikai előzetesét, nemrég azonban kiderült, hogy a campaign egyes tartalmai is bekerültek a béta fájljai közé, ez pedig igen erős spoilerezéshez vezetett az interneten.

Joseph Staten, a Halo Infinite-t fejlesztő 343 Industries írója kijelentette, hogy a Halo Infinite sztori módjának “kisszámú” fájlja valóban “ott felejtődött” az előzetes verzióban, és megerősítette, hogy ezek bizony erős spoilereket is tartalmaznak. 

“Az ilyen és ehhez hasonló szivárgások elég fájdalmasak a fejlesztői csapat számára, és mindenki számára tönkretehetik a játékélményt. Szóval kérlek, ha spoilerrel találkozol, ne terjeszd tovább” – tweetelte Staten. 

Ráadásul azok a YouTube-csatornák, ahova felkerültek a spoilerek vagy más adatok, elég rosszul járhatnak, hamar a fiók felfüggesztése lehet a vége – hívta fel rá a figyelmet Gamespot.

“Ha már közzétettél ilyen tartalmakat, azt javasoljuk, proaktív módon távolítsd el azokat a csatornádról” – figyelmeztetett Brian Jarrard, a Halo közösségi vezetője. 

A Halo Infinite egyébként a tervek szerint az év végén debütál Xbox One-ra, Xbox Seriesre és PC-re.