Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Halálra késeltek egy német szurkolót ez Eb nyitómérkőzése után

Egy 31 éves frankfurti férfi életét vesztette egy csoportos verekedés során péntek este a frankfurti VfB Unterliederbach sportpályán.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Európa

Kiss László

Szerkesztő

A rendőrség tájékoztatása szerint a dulakodás este 11 óra körül tört ki a Hans-Böckler-Straße-n található sportlétesítmény területén, ahol több személy csapott össze egymással. Az összetűzés során egy férfit megszúrtak, aki a helyszínen összeesett.

A sérült, akiről később kiderült, hogy egy 31 éves frankfurti német állampolgár, a felsőtestén szerzett szúrt seb következtében életét vesztette. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a belvárosban ugyanis épp véget ért egy nyilvános vetítés, így sok rendőr tudott azonnal a sportpályára sietni. Az elkövetőt keresve átvizsgálták a környéket, ám végül a 30 éves szintén német gyanúsított feladta magát a rendőrségen.

Egy klubtag elmondta, hogy szerencsére nem a klub tagjai közül került ki az áldozat, és sem a csoportot, sem pedig az áldozatot nem ismerik a klubban. A klubház tagjai épp az Európa-bajnokság nyitómérkőzését nézték a sportpályán, de hogy a verekedésbe keveredett ismeretlen csoport hogyan és miért került a sportklub területére, egyelőre nem tudni.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.