Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Halálra gázolt egy motorost egy személyvonat Egernél

Tilos jelzést mutatott a fénysorompó, de ennek ellenére kihajtott a motoros az érkező vonat elé, ami elgázolta.

Fotó: Facebook/MÁV
Baleset

Szabó Kata

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk egy vonatbalesetről, mely hétfő reggel történt. Nem sokkal később megerősítették, hogy egy 60 év körüli személy életét vesztette a gázolásban a helyszínen, már nem lehetett rajta segíteni. Pár órával később újabb tragédia történt, hétfő délután ugyanis elgázoltak egy motorost.

Az OMSZ tájékoztatta az MTI-t, hogy a motoros nem élte túl az ütközést Eger és Eger-Felnémet között. Tilos jelzés volt érvényben az átkelőnél, majd a motoros úgy döntött mégis kihajt a vonat elé, ami már nem tudott megállni. A helyszínelés idején az érintett szakaszon nem közlekednek a vonatok. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Az utasok a Volán menetrend szerinti járatain utazhatnak, amelyeken elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket 19 óráig. Az elhunytról egyelőre annyit tudni, hogy egy középkorú férfi, a vonaton lévők közól senki sem sérült meg.

Liner/MTI

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.