Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Fiatal nővel végzett egy medve Romániában

A romániai Bucsecs-hegységben támadt rá a medve egy fiatal nőre, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/mana5280
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy férfi jelentette a segélyhívón keresztül, hogy medvetámadás történt a Bucsecs-hegységben. Az Agerpres hírügynökség arról számolt be, hogy megtalálták a helyszínen a férfit a csendőrök az egyik turistaútvonalon. Egy vele együtt túrázó nőt támadott meg a medve, majd egy olyan helyre vonszolta, ahol nem látta, mi történik vele.

Kedd délután egy másik bejelentés nyomán figyelmeztetést küldtek a mobiltelefonokra, hogy medvét láttak a túraútvonalon a Caraiman-vízesés környékén. Végül megtalálták az eltűnt nőt, aki akkor már nem volt életben, végzett vele a medve. Mivel a holttest lehozását nemcsak a nehéz terep nehezítette, hanem a medve is még mindig a környéken ólálkodott, nem tudtak mit tenni a mentőegységek.

Az áldozat keresése érdekében a hatóságok korábban a helyszínre küldték a Brassó megyei rohammentő-szolgálat helikopterét is, de miután a hegyimentők megtalálták az eltűnt nőt a fenyőerdővel borított szűk és meredek völgyben, a helikopter nem tudott segíteni a holttest lehozatalában, ezért visszafordult a bázisra.

Liner/MTI

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.