Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Új információk jelentek meg a halálos késes támadásról Franciaországból

A késes támadásnak egy áldozata van, amit a kormányzati forrás erősített meg, nem sokkal az incidenst követően.

...svg content...Fotó: EPA/Caroline Blumberg
Európa

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy késsel felfegyverzett férfi halálos sebeket ejtett egy emberen, egy másikat pedig megsebesített. A támadás még szerdán történt Bordeaux városában, ami megrázta a helyi közösséget. A támadót végül a rendőrök megölték, de jelenleg nem gondolják, hogy terrorcselekményről lenne szó.

A BFM TV jelentett erről, miközben a helyi ügyészség nem kívánt rögtön reagálni az eseményekre. A Reuters azt írja, a támadás a Garonne folyó partjának közelében történt, a város középső részén, az indíték viszont egyelőre nem ismert. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A közösségi médiában megjelent videókon egy fehér takaróval letakart holttest látható, ahol a rendőrség helyszínelt. Kevesebb mint négy hónappal a nyári játékok előtt Franciaországban már a legmagasabb szintű biztonsági készültség van érvényben.

Többek között a PSG-Barcelona Bajnokok Ligája negyeddöntő mérkőzés is szigorított biztonsági intézkedések mellett került megrendezésre, miután az Iszlám Állam támadásokat helyezett kilátásokba a különböző stadionokkal szemben.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.