Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Halálra szúrtak egy férfit Budapesten

Pár óra leforgása alatt két gyilkosság is történt Budapesten, ami igen ritka, legutóbb a XIII. kerületben végeztek egy férfival.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be arról, hogy megöltek egy nőt Kispesten, most pedig arról érkezett információ, hogy halálra szúrtak egy férfit. 17 óra 54 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy XIII. kerületi társasházban megszúrtak egy férfit, majd röviddel ezután már a helyszínen is voltak a rendőrök és a mentők.

A sérült férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy kórházba sem lehetett szállítani, elhunyt a helyszínen. A gyilkossággal összefüggéségben elfogtak egy 70 éves férfit a tett színhelyén, akinek jelenleg is folyamatban van az elszámoltatása. A police.hu azt írja, a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.