18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Videóra vették a halálos magyarországi kamionbalesetet

Megrázó felvételek láttak napvilágot a magyar utakról, ahogyan egy kamionos szinte lassítás nélkül belerohan az előtte lévő sorba.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Az MKIF Zrt. oszotta meg a szörnyű felvételt, ami újabb példa arra, hogy miért érdemes tartani a követési távolságot, pláne egy kamion volánja mögött. Kegyeleti okokból soha nem adnak ki ilyen felvételeket, ugyanakkor a pénteki baleset odafigyeléssel elkerülhető lett volna.

A videó bemutatásával az a cél, hogy felhívják az emberek figyelmét, ami életeket menthet. A baleset előtti- és utáni pillanatokat mutatták be, de a legdrámaibb pillanat nem látható, érthető okokból. „A felvételen látszik, hogy különösebb ok nélkül fantomdugó alakult ki, a kamionok vészvillogóval gurulnak. Mindenki lassít. A követési távolság csekély, szinte nulla!” Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.