18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Halálos buszbaleset történt Indiában, 18 halottról tudni (fotóval)

Indiában nem ritkák az ehhez hasonló szerencsétlenségek, amik rendre sok áldozatot követelnek, mint legutóbb.

...svg content...Fotó: Unsplash/Austin Curtis
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Indiában néhol kaotikus a helyzet a közlekedésben, ahol számos előírást nem tartanak be a közlekedők. Rengeteg az olyan jármű, melyek nem is közlekedhetnének a forgalomban, és sok vezető felelőtlenül, veszélyesen vezet, ami miatt sokan vesztették már életüket.

Legutóbb egy emeletes busz ütközött egy gyorsforgalmi úton az Uttar Prades állambeli Unnao település közelében. Úgy tudni, hogy a busz hátulról belehajtott egy tejszállító teherautóba, majd az ütközés erejétől mindkét jármű felborult. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

A busz egyik oldala teljesen leszakadt, így azok, akik azon az oldalt ültek, valószínűleg életüket vesztették. Többen kirepültek az összeroncsolódott járműből, eddig legkevesebb 18 áldozatról tudni, akik nem élték túl a tragédiát. Az áldozatok mellett 19-en megsérültek, így lehetséges, hogy tovább nő az áldozatok száma.

Fotó: Emeletes autóbusz roncsát szállítják el egy gyorsforgalmi útról az Uttar Prades állambeli Unnao település közelében, ahol a busz hátulról belehajtott egy tejszállító teherautóba 2024. július 10-én. Az ütközés erejétől mindkét jármű felborult, a busz egyik oldala leszakadt, az utasok pedig kirepültek a járműből. A szerencsétlenségben 18 ember vesztette életét, és 19-en megsérültek. MTI/AP

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.