Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Súlyos buszbaleset Szlovákiában: tovább nőtt a halálos áldozatok száma

Tovább nőtt azon áldozatok száma, akik Szlovákiában vesztették életüket egy súlyos buszbalesetben.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, tragédia történt a szlovákiai Szepesváralján szombaton. Egy hirtelen megindult várakozó busz előtte álló fiatalokat gázolt el, amiről a TASR számolt be. Az MTI azt írja, hogy az áldozatok és a sérültek egy ifjúsági egyházi találkozó résztvevői voltak.

Az első jelentések két halottról szóltak, akikeket már nem lehetett megmenteni, és összesen heten sérültek meg a balesetben. Később kiderült, hogy az áldozatok számra háromra növekedett, és az egyik sérült válságos állapotban van, jelenleg is küzdenek érte a kassai kórházban. Egyelőre nem tudni, miért indult el az álló busz, ezt vizsgálja a rendőrség. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.