Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
57,819 $

Halálos áldozatai is vannak a reggeli bócsai buszbalesetnek

Kiderült, hogy két halálos áldozata is van a reggeli buszbalesetnek, amiben egy busz és egy személyautó ütközött össze egymással.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos buszbaleset történt Bócsa külterületén, melynek következtében ketten meghaltak. A rendőrség jelentése szerint az 54-es számú főút 26-os kilométerénél reggel 6 óra körül egy autó előzés közben nekicsúszott egy érkező busznak, majd az árokba borult.

Az autó vezetője és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy már a helyszínen életüket vesztették. A főút érintett szakaszán a szemle ide alatt teljes útlezárásra kell számítani. Egyelőre nincs arról információ, milyen neműek és korúak az áldozatok. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Óriási dulakodás tört ki a Yankees-Orioles baseballmeccsen (videó)

Ritkán látni hasonló képsorokat, amik azután alakultak ki, hogy fejbe találta a labda az egyik játékost, aki rögtön összeset.