Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

Fürdőzés közben fulladozni kezdett egy 13 éves kislány, nem tudták megmenteni

A mentőszolgálat szakemberei egy közeli kórházba vitték a gyereket, ahol nem sokkal később életét vesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy 13 éves kislány családjával a floridai Orlandóban található Discovery Cove üdülőhelyen nyaralt, amikor fürdőzés közben fulladozni kezdett az egyik medencében. A gyereket kihúzták a vízből, kritikus állapotban szállították kórházba. Sajnálatos mód később arról érkezett hír, hogy a kislány elhunyt, már nem tudtak segíteni rajta.

A Metro azt írja, az incidens kedden délelőtt történt, s miután bejelentés érkezett a hatóságokhoz, azonnal a helyszínre siettek. A mentőszolgálat szakemberei egy közeli kórházba vitték a gyereket, ahol nem sokkal később életét vesztette. Ezen információt az Orange megyei seriffhivatal is megerősítette, hozzátéve, a 13 éves kislány halála ügyében indult vizsgálat még nem zárult le. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A Discover Cove szóvivője azt nyilatkozta, hogy „a személyzet egy vendéget érintő vészhelyzetre reagált”, s közben a helyi hatóságokat és a mentőket is értesítették. „Miután a mentőszolgálat munkatársai megérkeztek, átvették és folytatták az ellátást, majd a vendéget egy közeli kórházba vitték” – mondta.

Ezt követően részvétet nyilvánított az áldozat családja felé, hozzátéve, hogy a magánéletük tiszteletben tartása miatt további részleteket nem közölnek az esetről. „Gondolataink a családdal vannak” – fogalmazott az üdülőhely szóvivője. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy héttel ezelőtt egy fiatal fiú elmerült a vízben a virginiai Anna-tóban, apja pedig azonnal a segítségére sietett.

A férfi minden erejét bevetve küzdött azért, hogy fiát kihúzza a vízből, ám egy idő után kifáradt és ő is elmerült a vízben. A helyszín közelében tartózkodók is a vízbe mentek segíteni, ám egyiküket sem találták meg. A hatóságok végül már csak a holttestüket tudták kiemelni a vízből, a helyszínen halottnak nyilvánították őket.